Etelä-Saimaan uudet toimitilat käyttöönottovaiheessa

Arkkitehtuuritoimisto Ovaskainen Oy on vastannut pää- ja arkkitehtisuunnittelusta pääasiallisen käyttötarkoituksen muutoksessa niin kutsutussa Etelä-Saimaan talossa Lappeenrannassa. Muutoksessa mm. vanhoja tuotantotiloja saneerattiin toimistotiloiksi Kaakon Viestintä Oy:lle reilun 1000 neliömetrin verran.

Kaakon Viestintä Oy 2019 02 Kai SkyttäNykyisin Mediatalo Keskisuomalaiseen kuuluva Kaakon Viestintä Oy on kaakkoissuomalainen mediayhtiö, jolla on maakunta- ja ilmaisjakelulehtiä, useita verkkopalveluita sekä sanomalehtipaino. Lappeenrannassa yhtiö julkaisee mm. paikallislehti Etelä-Saimaata.

Rakennesuunnittelusta vastasi Temaltek Oy, sähkösuunnittelusta Novoka Oy yhteistyössä Granlund Saimaa Oy:n kanssa ja LVI-suunnittelusta Insinööritoimisto HTTC Oy. Paloteknisenä suunnittelijana toimi Ramboll Finland Oy:n Lappeenrannan toimipiste.

Kohteen pääurakoitsijana toimi Karjalan Rakennus ja Maalaus Oy, sähköurakoitsijana Novoka Oy, LV-urakoitsijana LVI-Pajunen Oy ja IV-urakoitsijana Ilmastointiasennus Partanen Oy.

Kaakon Viestintä Oy 2019 01 Kai SkyttäVastikään käyttöönotetut toimistotilat noudattelevat käyttäjän linjauksen mukaista avotoimistokonseptia. Artikkelikuva ja kuva yllä © Kai Skyttä. 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s